Passive medlemmer

Vil du være en passiv del af VBK i en svær tid? Så køb et passivt medlemskab her.

Medlemskabet giver dig:
– En stemme til generalforsamlingen hvor der vil være forplejning.
– Masser af god karma, fordi du vælger at bakke os op!

Covid-19 har ramt foreningslivet hårdt og vi må igen stå sammen – også for dem som ikke kan være aktive i denne tid! Derfor har vi oprettet muligheden for at melde sig ind i foreningen under et passivt medlemskab og støtte foreningen. Medlemskabet er for dig, der gerne vil støtte op om VBK, så vi kan blive ved med at tilbyde sportslige og kulturelle aktiviteter. Måske er du forælder til en gymnast, frivillig i foreningen, tidligere medlem, bor i området eller har en anden grund til at bakke op.